Bekijk de website in de mobiele versie
Bekijk de website in de desktopversie
Our website is moving to a new home! Please go to: https://www.brianjamestrailers.co.uk
Brian James Trailers

Brian James Trailers

Brian James Trailers ontwerpt en produceert wegtrailers die presteren volgens de hoogste eisen. Ons assortiment autotransporters omvat open trailers voor professionals op het gebied van autologistiek, raceteams en autoliefhebbers. Ook onze gesloten trailers genieten een benijdenswaardige reputatie voor veilige autotransporten en semiprofessionele en professionele autosport. Onze algemene trailers en trailers voor machinevervoer garanderen dan weer een robuust en duurzaam transport voor graafmachines, dumpers, kranen en toegangsmachines en we hebben ook kantelbare en utilitaire trailers.

Met een dealernetwerk in Nederland van Jelsum, Utrecht, Groningen en Harderwijk in het noorden tot Vaassen in het midden en Heesch in het oosten van het land, is er altijd een Brian James Trailers-vestiging bereid om u te helpen. We hebben ook dealers in België, gevestigd in Wezemaal, Zandhoven, Sivry-Rance en Heuvelland.

Verken onze website voor meer details over het assortiment en configureer een trailer die precies in uw behoeften voorziet.

Meer informatie