De website toont nu het trailergewicht inclusief geselecteerde opties

De website toont nu het trailergewicht inclusief geselecteerde opties
  • Top Story
  • Commercieel
  • Top 3 Articles
02-06-2021

Brian James Trailers kunnen worden geconfigureerd met een groot aantal opties, waaronder lieren, kantelplatformen en hoge zijwanden. Het gewicht van deze onderdelen kan een aanzienlijke invloed hebben op het gewicht van een aanhangwagen en bijgevolg op de maximale wettelijke lading die hij mag vervoeren. Tot nu toe was de enige manier om dit te weten te komen een bezoek aan een weegbrug.

In wat wordt beschouwd als een primeur voor de trailerindustrie, berekent en toont de Brian James Trailers-websiteconfigurator de maximale lading voor alle nieuwe trailers, rekening houdend met de geselecteerde opties. U kent dus het laadvermogen van een aanhangwagen inclusief geselecteerde opties voordat u bestelt. Evenzo, als u het gewicht van uw normale lading kent - bijvoorbeeld een minigraver - kunt u nu een trailer kiezen met geselecteerde opties wetende dat u voldoet aan alle wetten.

Dit is nog een voorbeeld van de innoverende functies die wij op onze website introduceren in navolging van de voorraadzoeker waarmee de bestaande en toekomstige voorraad van dealers wordt geïdentificeerd.