Naverkoopbijstand

Naverkoopbijstand
  • Technisch
  • Expertise
27-11-2019

Ons toegewijde team van experts staat voor u klaar om uw Brian James Trailer altijd mobiel te houden. Om het proces sneller en eenvoudiger te laten verlopen, doet u er goed aan de onderstaande detailinformatie te lezen.
 
Reserveonderdelen, onderhoud en garantie-inlichtingen

Houd steeds het VIN-nummer van uw chassis bij de hand alvorens u contact met ons opneemt. Dat zal ons helpen om uw onderdelen zo accuraat mogelijk te identificeren.

Voor de snelste respons op vragen over onderdelen, services en garantie, kunt u foto's van wat u nodig hebt samen met uw chassisnummer en andere nuttige informatie e-mailen naar: [email protected]

Ook kunt u de relevante informatie doorbellen. Bel het nummer: 01327 308833 en selecteer vervolgens Optie #1. Indien we uw gesprek niet kunnen beantwoorden, kunt u een bericht inspreken en zullen we u zo snel mogelijk terugbellen.
 
Online accounts

Als u een interactief online account wilt aanmaken bij ons, kunt u terecht op: support.bjtrailers.co.uk. Van daaruit kunt u uw gegevens registreren zodat we onze communicatie met u kunnen beheren via een specifiek portaal. Dit is een fantastische manier om grote of gedetailleerde verzoeken en regelmatige klanten van Brian James Trailers op te volgen.