Bedrijfsprofiel

Over ons

Brian James Trailers werd 40 jaar geleden opgericht als een familiebedrijf. Aanvankelijk waren we vooral gericht op trailers voor de autosport, waar prestaties en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn, maar we hebben onze ervaring gebruikt om ons productaanbod geleidelijk uit te breiden.

Onze trailers worden volgens de hoogste normen in onze fabriek in het VK ontworpen en gebouwd, met behulp van precisiefabricageprocessen en strenge kwaliteitscontrole. Dat biedt ons de mogelijkheid om uiteenlopende afmetingen en opties te bieden, waarmee u uw trailer kunt personaliseren.

Innovatie

We blijven innoveren om ervoor te zorgen dat onze trailers de hoogste kwaliteit en de beste prestaties leveren en waar voor hun geld bieden, of u nu een open autotransporter of een gesloten trailer voor racewagens, oldtimers of exotische sportauto's zoekt.

In de loop der jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met trailers voor industriële machines zoals minigraafmachines, kiepwagens en schaarliften, alsook trailers voor algemene doeleinden en kippers.

Kwaliteit

Al onze trailers worden geleverd met 5 jaar chassisgarantie, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Om die reden worden ze gekozen door professionele gebruikers over de hele wereld.

Het bewijs dat we producten leveren die mensen willen, blijkt uit de sterke restwaarden en de omzetgroei, zowel in het VK als in het buitenland, en we zijn er trots op dat we in 2018 een Queen's Award for Export hebben gekregen.

Beschikbaarheid

Ons internationale dealernetwerk is gekozen vanwege het hoge niveau van klantenservice en aftermarket-ondersteuning in combinatie met een uitstekende beschikbaarheid van producten. Zo vindt u in een mum van tijd een trailer die bij u past.

Neem de tijd om rond te kijken op onze website, waar u uw ideale trailer kunt opzoeken en configureren en de beschikbare stock en de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde dealer kunt raadplegen.